Blaricumse vrijwilligers voedselbank Huizen vrijwilligers van 2017

Tijdens de vrijwilligersavond (12 oktober) zijn Cary Walhof, Karin Gunther Mohr en Beatrix Verweijen verkozen tot vrijwilligers van het jaar 2017.

Deze Blaricumse vrijwilligers zetten zich al meer dan negen jaar in bij de voedselbank in Huizen. De voedselbank Huizen verstrekt ook pakketten aan Blaricummers die daarvoor in aanmerking komen.

Aamoedigingsprijs 2017
De aanmoedigingsprijs 2017 voor vrijwilligers onder de 25 jaar ging naar Alissa Miedema, Cherise Deuning, Jorrit Welters, Atefa Nazhat en Nabila Nazhat. Deze jonge vrijwilligers zetten zich in bij de kindervakantieweek in de Malbak. De groep van de kindervakantieweek in de Malbak is een groep zeer actieve vrijwilligers (jong en oud) die de kindervakantieweek dit jaar tot een groot succes hebben gemaakt. Iedere eerste week van de zomervakantie organiseert Versa Welzijn de kindervakantieweek van kinderen van 4 tot en met 12 jaar met sport- en spelonderdelen en creatieve activiteiten. De jongeren hebben zich onder leiding van de volwassen vrijwilligers enthousiast ingezet tijdens hun vakantie. Het vrijwilligerscomité Blaricum heeft daarom besloten om deze groep jonge vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten.

Trofee en oorkonde
Uit handen van wethouder Ben Lüken ontvingen Cary Walhof en Karin Gunther Mohr van de gemeente Blarlcum een prachtige trofee én een waardecheque van € 500,-. Dit bedrag mag naar eigen keuze besteed worden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Cherise en Jorrit namen uit handen van wethouder Lüken een mooie oorkonde ter herinnering in ontvangst. Daarnaast ontvingen zij van de gemeente Blaricum een waardecheque van € 250,- te besteden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Verantwoording prijzen 2016
Vorig jaar ging de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2016’ naar het Traute van der Veer. Zij heeft de geldprijs verdeeld over het Repaircafé, De Malbak en De Blaercom. De aanmoedigingsprijs ging vorig jaar naar Jeroen Post. Hij heeft de geldprijs besteed aan een ploeg ten behoeve van de Dag van het Werkpaert.

De gemeente Blaricum en het vrijwilligerscomité kijken terug op een leuke avond met mooie optredens van zangeres Lisa Noya.

Tijdens de avond zijn foto's gemaakt. Deze kunt u terugkijken op de facebookpagina van de gemeente Blaricum

Vrijwilligers 2017 Aanmoedigingsprijs 2017