Projecten

Onder projecten vallen langlopende nieuwbouwprojecten, grote wegreconstructies, of langdurige renovatie van gemeentelijke eigendommen.

 • Berichtenbox MijnOverheid

  Post van de gemeente Blaricum kunt u nu ook digitaal ontvangen in uw persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid. Op deze pagina leest u hoe dit in zijn werk gaat.

 • Verkeers- en Vervoersplan

  28 september 2017

  De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. Een goed netwerk van verkeer en vervoer hoort daarbij. Daarom is de gemeente Blaricum bezig met het opstellen van een Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP).

 • Dialoog Blaricum

  De wereld staat niet stil; de taken van de gemeente veranderen. En de wensen van inwoners ook. Daarom willen we met elkaar in gesprek blijven. En goed luisteren naar de mening en ideeën uit het dorp. Daarbij denken wij ook graag mee over of en hoe we bij het uitwerken van uw initiatieven van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld door een budget ter beschikking te stellen, of de juiste partijen met elkaar te verbinden. Dát is de Dialoog met – en voor – Blaricum.

 • De Blaricummermeent

  De Blaricummermeent is een schitterende nieuwe wijk, gelegen tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp. Hier krijgen kopers en huurders de vrijheid om hun woondroom te realiseren of een nieuwe start te maken. De opzet en architectuur van De Blaricummermeent is geïnspireerd op het oude dorp en daar is hedendaags wooncomfort aan toegevoegd.

 • Fiets- en voetgangersverbinding: Oude Dorp - Bijvanck

  De gemeente Blaricum onderzoekt de haalbaarheid van een oversteekvoorziening (brug of tunnel) voor fietsers en voetgangers tussen het Oude Dorp en de Bijvanck.