Raadslid Ineke Breet-Roestenburg neemt afscheid en ontvangt Koninklijke onderscheiding

Dinsdag 15 december nam raadslid Ineke Breet-Roestenburg digitaal afscheid tijdens de raadsvergadering. Ook ontving ze op maandag 14 december een Koninklijke onderscheiding van burgemeester Joan de Zwart-Bloch, omdat ze 13 jaar als raadslid actief is geweest.

Ineke Breet-Roestenburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Ineke is ruim 17 jaar in de Blaricumse politiek actief geweest, waarvan 13 jaar als raadslid. Ze heeft zich als raadslid altijd met hart en ziel ingezet voor de belangen van de inwoners van Blaricum zonder het algemeen belang uit het oog te verliezen.

In 2003 is ze begonnen als commissielid en een jaar later als raadslid in het gemeentehuis Nederheem van Blaricum. Ineke heeft in de loop der jaren met veel plezier haar steentje bijgedragen aan diverse nieuwe ontwikkelingen, zoals het Centrumplan Bijvanck, de Blaricummermeent, de BEL samenwerking, Veiligheidsregio G & V, het Sociaal Domein, de HOV en het renoveren van Sportpark Oostermeent. Ook heeft ze zich hard gemaakt voor het behoud van de zelfstandigheid van Blaricum. 

Afscheid Ineke Breet-Roestenburg

Als raadslid van de Blaricumse Partij draagt Ineke het stokje over aan de fractievertegenwoordiger René Kemperman. Ineke krijgt de mogelijkheid om zich te gaan richten op nieuwe doelen in haar leven.

Ineke Breet-Roestenburg:

Ik kijk terug op een hele mooie tijd. De Blaricumse Partij heeft mij de kans geboden om mij te ontwikkelen op politiek gebied. Ik kijk terug op een prettige samenwerking. Blaricummers die mee willen denken over de toekomst van Blaricum raad ik daarom aan kennis te gaan maken met de Blaricumse gemeenteraad. Misschien wordt u dan ook wel net zo enthousiast als dat ik de afgelopen jaren ben geweest.

Ineke en haar man staan voor de laptop (in de keuken). Ineke haar man spelt de KO op en de raad kijkt mee via de digitale raadsvergadering.