Burendag 22 september 2018

Burendag is het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Op 22 september 2018 viert Nederland voor de dertiende keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. In 2015 deden in heel Nederland bijna 1 miljoen mensen mee! Samen ondernamen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maakten en hen nader tot elkaar brachten. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.

Voorbereiding en uitvoering

Het thema van Burendag is ‘koppen bij elkaar’. Dus: Koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag. En ook: Koppen bij elkaar en ga samen Burendag vieren! Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties.

Sinds 21 juni 2018 kunnen de nieuwe activiteiten worden aangemeld. Als uw activiteit vóór 1 september aangemeld wordt, ontvangt u een Burendag Feestpakket.

Lees meer op de website burendag.nl