Kledingbank Blaricum: vrijwilligers van 2018

De vrijwilligers van kledingbank Blaricum zijn gisteravond (11 oktober) tijdens de vrijwilligersavond verkozen tot vrijwilligers van het jaar 2018.

De Kledingbank Blaricum is in 2012 opgericht en bestaat geheel uit vrijwilligers. De Kledingbank is inmiddels niet meer weg te denken uit de Blaricumse gemeenschap. Uit handen van wethouder Gerard Knoop ontvingen Lyoba Kukupessy, Loes Slegtenhorst en Esther Mulder namens alle vrijwilligers van de Kledingbank een prachtige trofee en een waardecheque van € 500,-. Dit bedrag mag naar eigen keuze besteed worden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Vrijwilligers 2018

Foto: Yvonne Verburg

Verantwoording

Vorig jaar ging de titel ‘Vrijwilligers van het jaar 2017’ naar de Blaricumse vrijwilligers van de Voedselbank in Huizen. De geldprijs is gebruikt om alle vrijwilligers van de voedselbank in het zonnetje te zetten en ook konden alle voedselpakketten met iets extra’s gevuld worden. De aanmoedigingsprijs van € 250,- ging vorig jaar naar de jongeren van de kindervakantieweek in De Malbak. Dit geld is besteed aan hockeysticks, lintjes, voetballen en een lamineerapparaat.