Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Bekendmakingen

Gemeente Blaricum maakt besluiten bekend in het digitale 'gemeenteblad' van de landelijke overheid.

Digitale gemeenteblad op Overheid.nl

Via het digitale gemeenteblad kunt u op basis van uw postcode, of op de kaart, zoeken naar aangevraagde, of verleende vergunningen in uw buurt. Of u kunt zoeken naar besluiten die van toepassingen zijn op uw buurt of de gemeente. Bijvoorbeeld bestemmingsplannen en verkeersbesluiten. U vindt in het digitale gemeenteblad niet alleen de gemeentelijke bekendmakingen, maar ook die van andere overheden die van toepassing zijn op uw buurt.

Ga naar het Digitale gemeenteblad

Berichtenservice

Met behulp van de berichtenservice kunt u eenmalig uw profiel instellen waarna u automatisch via e-mail op de hoogte wordt gehouden van de recente bekendmakingen.

Als u de gemeente Blaricum op twitter volgt, krijgt u de recente bekendmakingen via twitter. @gem_blaricum.

Over uw buurt app

U kunt ook de gratis ‘Over uw buurt’ app downloaden op uw smartphone of tablet: www.overuwbuurt.overheid.nl Daar kunt u zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.