Altijd op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

Besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving kunnen van invloed zijn op uw woonomgeving. U blijft daarom graag op de hoogte van deze berichten. Wij als gemeente en andere overheidsorganisaties publiceren deze besluiten op Berichten over uw buurt. Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven bijvoorbeeld een e-mailservice of app. Wat dit voor u betekent, leggen we graag uit.

Berichten over uw buurt via de website 

Via de website Berichten over uw buurt zoekt u naar berichten van overheidsorganisaties, die invloed hebben op uw leefomgeving. U zoekt op basis van een postcode, huisnummer (niet verplicht) en straal. Het resultaat wordt in een lijst getoond. U kunt het resultaat ook op de kaart bekijken. Het zoekresultaat kunt u verder verfijnen op onderwerp, publicatiedatum en zoekwoord (gebruik hele woorden).

Uw berichten per e-mail ontvangen? Dat kan!

Bij het aanmaken van een e-mailalert kunt u verschillende instellingen kiezen. Nadat u uw e-mailadres, postcode en eventueel uw huisnummer hebt opgegeven, bepaalt u uit welk gebied rondom uw adres u berichten wilt ontvangen. Op een kaartje wordt de grootte van het gekozen gebied getoond. U kunt zich ook weer afmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt' vanuit de e-mail die u ontvangt van de e-mailservice.

Er is ook een app beschikbaar

Over uw buurt app biedt u een duidelijk overzicht van alle besluiten die betrekking hebben op uw buurt. De app houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw buurt of wijk. Over uw buurt is helemaal gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS en Android.

Poster over uw buurt