Bericht van de burgemeester voor Blaricummers van 12 tot 18 jaar

Wil jij in de zomervakantie een aantal dagen trotse ambassadeur zijn van Blaricum op ons mooie strand en meehelpen aan de veiligheid van jonge kinderen? Meld je dan snel aan!

Samen met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) ga je aan de slag met polsbandjes uitdelen aan ouders met jonge kinderen waarop een telefoonnummer genoteerd kan worden. Je krijgt ook een gratis EHBO-basistraining (RIVM-proof) met bewijs van deelname en er is begeleiding door de KNRM waar je meteen ook een kijkje kan nemen! Na afloop van jouw inzet op het strand ontvang je als dank ook nog een lokale cadeaubon van € 50,-, waarmee je onze lokale ondernemers ondersteunt. 

We hopen dat je erbij bent komende zomer! Geef je zo snel mogelijk op bij het bestuurssecretariaat van Blaricum, door te bellen naar: 035 - 751 32 25 of te mailen naar: bestuurssecretariaat@blaricum.nl Geef hierbij de volgende gegevens door: voor- en achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres, de dagen en uren dat je beschikbaar bent tijdens de zomervakantie.

Let op: kinderen uit Blaricum hebben voorrang. Woon je niet in Blaricum? Je mag je wel aanmelden, maar je wordt op de reservelijst gezet. 

KNRM reddingsstation