Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Bestemming prijzengeld vrijwilligers van het jaar 2019 bekend

Leo Schiltmans en Herman van der Velden zijn vorig jaar benoemd tot Vrijwilligers van het Jaar 2019, voor hun jarenlange actie bij het opruimen van zwerfafval op het Blaricumse strand en de parkeerterreinen daar.

Hiervoor hebben zij € 500,- aan prijzengeld ontvangen, te besteden aan een goed doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

De doelen zijn inmiddels bekend. € 350,- wordt gedoneerd aan het Kinder Repair Café in De Malbak. In de kidswerkplek van het café maken kinderen kennis met diverse basistechnieken zoals elektra, maar ook met timmeren en andere handvaardigheden. De resterende € 150,- gaat naar het Taalcafé in De Malbak, bedoeld voor de aanschaf van oefen- en schrijfmateriaal.

Vrijwilligersavond 2020

Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op 30 oktober. Dan worden alle Blaricumse vrijwilligers in het zonnetje gezet. Kent u iemand die u wilt nomineren voor de prijs ‘Vrijwilliger van het Jaar’? Of voor de aanmoedigingsprijs voor vrijwilligers onder de vijfentwintig jaar? U kunt de namen van uw genomineerde(en), voorzien van een onderbouwing, mailen naar martina.taris@belcombinatie.nl