De vrijwilligersavond gaat dit jaar door!

De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap. Zeker tijdens deze afgelopen periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente de jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze wordt gehouden op donderdag 28 oktober 2021 in het Vitus aan de Kerklaan 10. De avond begint om 20.00 uur (inloop: vanaf 19.30 uur).

Invulling vrijwilligersavond

De avond wordt geopend met een welkomstwoord van wethouder Gerard Knoop. Op de avond wordt de vrijwilligersprijs uitgereikt aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich op bijzondere wijze heeft ingezet binnen de Blaricumse gemeenschap. Dit geldt ook voor de aanmoedigingsprijs voor jongeren onder de 25 jaar.

De avond heeft een muzikale omlijsting van allround pianist/entertainer Henri Boelen. Na de prijsuitreiking kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten met de vrijwilligers.

Waardering voor vrijwilligers

Wethouder Gerard Knoop:

We waarderen de inzet van de vrijwilligers enorm. Juist in deze tijd hebben we onze vrijwilligers heel hard nodig. Door corona kon de avond vorig jaar geen doorgang krijgen. Gelukkig kan dat dit jaar wel. We gaan er een mooie avond van maken samen met de vrijwilligers.

Namens wethouder Gerard Knoop en het vrijwilligerscomité heten wij u alvast van harte welkom!

Toegang vrijwilligersavond

De vrijwilligersorganisaties krijgen een uitnodiging per e-mail van het vrijwilligerscomité met alle informatie. Aanmelden voor de avond is niet nodig. U heeft wel een geldig legitimatiebewijs nodig en er is een coronatoegangsbewijs nodig met QR-code (digitaal of geprint). Dit is vanaf 25 september verplicht. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Rijksoverheid.

Zonder nominaties geen prijsuitreiking dus: Nomineer uw vrijwilliger van het jaar!

Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk? Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Dat kan, nomineer uw vrijwilliger!

Stuur de nominatie inclusief een duidelijke motivatie naar het vrijwilligerscomité m.taris@belcombinatie.nl Doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval voor 15 oktober 2021. Wie weet ontvangt uw vrijwilliger dit jaar één van de prijzen tijdens de vrijwilligersavond.

Foto flyer vrijwilligersavond