Hulp bij energie besparen

Het energie-initiatief Hut van Mie helpt bewoners van Blaricum en Laren bij het besparen van energie. De Hut van Mie heeft een team van energiecoaches opgeleid die u ondersteunt en (verder) op weg helpt bij energiebesparing.

De ondersteuning is afhankelijk van uw wensen, de specifieke situatie van uw huis, uw toekomstplannen en financiële mogelijkheden. Allemaal in uw eigen tempo en zo nodig ondersteund bij het aanvragen van offertes. Het kan gaan om het plaatsen van radiatorfolie en tochtstrippen, tot aan de isolatie van vloeren en daken. 

De energiecoaches zijn vrijwilligers uit de dorpen en zij zijn opgeleid om bewoners de helpende hand te bieden. Vooralsnog wordt u deze hulp gratis aangeboden.

Wilt u een afspraak maken met een van de energiecoaches? Dat kan via de website www.hutvanmie.nl/contact of stuur een e-mail naar energiecoach@hutvanmie.nl Wie meer wil weten over de Hut van Mie, of een bijdrage wil leveren aan dit initiatief, kan contact opnemen met secretaris Peter Uitendaal via secretaris@hutvanmie.nl