Nieuwe vloer gymzaal Blaricum Dorp en reuzetrampoline!

De nieuwe vloer van de gymzaal in Blaricum Dorp is gereed! Op 15 juni opende wethouder Kennis, samen met Vlugheid en Kracht, de nieuwe vloer. Ook werd de nieuwe reuzetrampoline, die de gemeente samen met Vlugheid en Kracht heeft aangeschaft, officieel in gebruik genomen. De school en Vlugheid en Kracht zijn erg blij met de nieuwe trampoline.

Een vernieuwing van de vloer was nodig omdat de gebruikers lieten weten problemen te hebben met gladheid van de gymvloer. Doordat de oude vloer niet stroef genoeg was, ondervonden de leden van de turnvereniging en leerlingen van de scholen problemen. Die problemen zijn met de nieuwe vloer opgelost. Ook zijn er nieuwe wanden en schilderwerk aangebracht, waarmee ook de akoestiek is verbeterd en de gymzaal er weer helemaal fris bij staat.

Wethouder Anne-Marie Kennis:

Ontzettend fijn dat de vloer nu gereed is na een langdurig proces. We hebben eerst ook andere oplossingen bekeken, zoals anders en frequenter schoonmaken van de vorige vloer. Dat hielp helaas niet. Om ongelukken te voorkomen, was deze actie noodzakelijk. Samen met de gebruikers van de gymzaal zijn we tot deze nieuwe vloer gekomen die ook stroef blijft als er magnesium op komt dat bij het turnen wordt gebruikt.

Opening gymzaal