Corona

Openingstijden oudjaarsdag GAD en kerstbomeninzameling

De scheidingsstations van de GAD in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp zijn op oudjaarsdag 31 december vanaf 15.00 uur gesloten. Het hoofdkantoor en de klantenservice in Bussum zijn eveneens vanaf 15.00 uur gesloten.

Kerstbomeninzameling

Vanaf 4 januari start de GAD met het ophalen van de kerstbomen. Zorgt u ervoor dat uw kerstboom voor 07.30 uur ’s morgens aan de weg ligt? De juiste datum is te vinden op de persoonlijke inzamelkalender. Omdat de kerstbomen worden verwerkt tot biomassa en compost, kunnen alleen kerstbomen zonder versiering en zonder pot of houten kruis worden meegenomen. Wilt u dus alleen een kerstboom aan de weg leggen!

  • Woensdag 6 en 13 januari Huizen en Blaricummermeent
  • Donderdag 7 en 14 januari Laren en Blaricum inclusief Bijvanck

Persoonlijke inzamelkalender

1. Op de website gad.nl kunt u uw persoonlijke inzamelkalender vinden door het intoetsen van uw postcode en huisnummer. De kalender kan ook worden geprint, zodat u deze kunt ophangen.
2. Op de GAD app op uw telefoon of tablet. In de app vindt u uw persoonlijke inzamelkalender, informatie welk afval waar hoort en brenglocaties. U kunt instellen dat u een melding ontvangt wanneer u welke container aan de weg moet zetten.