Project Bijvanck van start

Op donderdag 28 juli 2022 vond de starthandeling voor het project Bijvanck plaats. Om de start te markeren, onthulde wethouder Anne-Marie Kennis het projectbord. Daarna werd de bouwteamovereenkomst ondertekend.

De gemeente is met aannemer Roelofs een bouwteamsamenwerking aangegaan. In het bouwteam gaat de aannemer aan de slag om het voorlopig ontwerp uit te werken tot een uitvoeringsontwerp waarbij de bewoners steeds nauw betrokken worden. Op 28 juli ondertekende interim directeur van de BEL Combinatie (R. Van Eijck) en de directeur van aannemer Roelofs (G. Hoiting) de overeenkomst voor het bouwteam. 

Werkruimte

De voorbereidende werkzaamheden starten na de zomervakantie. Het voormalig terrein van de gemeentewerf (Levensboom 12B) wordt gebruikt als werkruimte (ketenpark) voor het bouwteam. Als de werkruimte in gebruik is genomen, kunnen bewoners hier ook terecht met vragen. Informatie hierover volgt nog op een later moment. 

BouwApp

Tijdens het project maakt de aannemer gebruik van de BouwApp. Via deze app worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ook kan via de app makkelijk contact opgenomen worden met de aannemer.

bouwbord is onthuld

betrokkenen tekenen aan een statafel voor het onthulde bouwbord