Uitreiking cadeaubonnen Voedselbank

Wethouder Gerard Knoop reikte op woensdag 7 april cadeaubonnen uit met een totaalwaarde van € 500,- aan Patricia van Berkel van de Stichting Voedselbank Gooi en Omstreken. Dit deed de wethouder namens de heer Niks (winnaar vrijwilligersprijs 2020).

De heer Niks heeft ervoor gekozen om de Blaricumse kinderen van de Voedselbank in het zonnetje te zetten! Er is per kind een cadeaukaart beschikbaar gesteld ter waarde van € 25,-. 

Wethouder Gerard Knoop:

Wat een mooie besteding van het prijzengeld. De Voedselbank is onmisbaar en de Blaricumse kinderen van de Voedselbank verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Met de cadeaukaart kunnen de kinderen zelf een cadeau uitkiezen naar keuze.

Prijs vrijwilliger van het jaar 

De heer Niks ontving op 22 oktober 2020 de waardecheque van € 500,-. De vrijwilliger van het jaar mag het prijzengeld besteden aan een eigen gekozen doel dat ten goede komt van de Blaricumse gemeenschap. De waardecheque is omgezet in cadeaubonnen. De heer Niks kon zelf helaas niet aanwezig zijn i.v.m. de coronamaatregelen, hij behoort tot de risicogroep. 

Op de foto staat een vrouw en 2 mannen. De wethouder reikt een envelop en een kaartje uit aan de vrouw van de voedselbank.

Foto: Patricia van Berkel Algemeen Coördinator, Stichting Voedselbank Gooi en Omstreken, Harm Kremer, lid van het vrijwilligerscomité Blaricum en vrijwilliger bij de voedselbank en wethouder Gerard Knoop.