Uw vereniging vooruit met Sjors Creatief

U hoort de vrolijke stemmen al in de verte. En voor u het weet stappen groepjes kinderen uw vereniging binnen. Nieuwsgierig naar uw creatieve en culturele activiteiten.

Klinkt goed? Neem dan uw aanbod op in het nieuwe Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje!

Meer jeugdleden

Misschien stond u al in het eerdere boekje Sjors Sportief, die maar liefst driehonderd basisschoolkinderen vrijblijvend liet kennismaken met diverse sporten binnen onze regio. In ruim negentig gemeenten is Sjors een bewezen formule; het zorgt voor een toename van het aantal jeugdleden bij verenigingen. Vandaar dat de beweegcoaches van Sportief en Gezond Blaricum, Eemnes en Laren ook met Sjors Creatief komen. Met ingang van het nieuwe schooljaar.

Gratis promotie onder alle basisschoolkinderen

Muziek maken, toneelspelen, knutselen, koken, schilderen. Deze en al uw andere creatieve en culturele naschoolse activiteiten nemen we gratis op in het nieuwe en vrolijke boekje Sjors Sportief & Sjors Creatief. Het boekje gaat eind januari naar álle basisschoolkinderen in Blaricum, Eemnes en Laren. Vanaf februari mogen de leerlingen zich vrijblijvend, en vaak gratis, voor de activiteiten inschrijven.

Meld uw creatieve en culturele activiteiten aan

Wilt u gratis uw vereniging en activiteiten op de kaart zetten? Meld dan uiterlijk 30 november 2018 uw kennismakingsactiviteit(en) aan op www.sportstimulering.nl Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag iets creatiefs voor de jonge scholieren aanbieden? Dat kan! Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl

Bekijk ook eens het Sjors Sportief boekje van afgelopen schooljaar en zie hoe leuk het is!

beeldmerk van Sportief en Gezond Beeldmerk van Sjors Sportief en Sjors Creatief