Partij van de Arbeid/GroenLinks Blaricum: lokale partij met landelijke wortels - lijst 6

Logo PvdA GroenLinks

Beeldmerk PvdA GroenLinks

PvdA/GroenLinks Blaricum doet komende verkiezingen mee als 1 partij. Een bijzondere stap om progressief Blaricum op de kaart te zetten. De partij is op de toekomst gericht en maakt keuzes op basis van welzijn en leefbaarheid, om zo het bijzondere karakter van Blaricum te behouden en te versterken.

Lijsttrekker van PvdA/GroenLinks Blaricum is een goede bekende uit de gemeenteraad: Bea Kukupessy-Rokebrand. Al 23 jaar zit ze in de gemeenteraad voor lokale partijen, maar ze is ook al 45 jaar lid van GroenLinks en haar voorloper PSP. Ze wil haar idealen, die ze na al die jaren nog steeds heeft, na de komende verkiezingen verder waarmaken met deze combinatiepartij.

Ze wordt geflankeerd door Daphne Rokebrand op nummer 2. Daphne stond al 2 keer eerder bovenaan de lijst van de PvdA. Op een haar na werd deelname aan de gemeenteraad steeds niet gehaald.

Nu we samen met GroenLinks deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, hoop ik eindelijk die plek in de gemeenteraad in te gaan nemen. Daarmee zou ik mijn vader Nico Rokebrand opvolgen die 25 jaar voor Blaricums Belang in de gemeenteraad zat.

Bea en Daphne zijn geboren en getogen Blaricummers, familieleden met politieke idealen. Ze kennen het dorp, weten wat er speelt én zijn betrokken. Bea via onder andere de kledingbank en Daphne via onder andere de oranjevereniging.

We zijn een lokale partij met landelijke wortels. We richten ons op wat hier speelt en waar nodig vinden we kennis en steun bij onze landelijke organisaties. - Bea

PvdA/GroenLinks Blaricum gaat de verkiezingen in met het programma 'Samenwerken aan een Sociaal, Duurzaam en Eerlijk Blaricum'. Welzijn staat daarbij voorop in een biodiverse, toekomstbestendige en leefbare omgeving.

Lees meer op PvdAGroenLinksBlaricum.nl

PvdA GroenLinks Blaricum

Bea Kukupessy (links) en Daphne Rokebrand van PvdA/GroenLinks Blaricum (rechts)