14 april 16.15 uur: Huisartsen in Blaricum druk met vaccineren

Wethouder Gerard Knoop heeft woensdag 14 april De Malbak bezocht, waar de huisartsen bezig zijn met vaccineren. Hij was onder de indruk van de goede organisatie en de inzet van velen op de locatie.

Gerard Knoop hierover:

Onze huisartsen zijn er druk mee en hebben het goed voor elkaar met inzet van veel vrijwilligers. Complimenten en dank daarvoor aan alle betrokkenen! In het bijzonder heb ik de locatiemanager van De Malbak, Sabine Kuperus, bedankt. Zij heeft een groot aandeel gehad in de organisatie en veel BHV-vrijwilligers geleverd. Vaccinaties zijn nodig voor het terugdringen van het aantal besmettingen en voor afbouw van de beperkingen. Krijg je een oproep voor vaccinatie? Maak gebruik van de mogelijkheid en laat je vaccineren! Met elkaar verzuchten we: kon het vaccineren maar sneller. Maar we zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van vaccins.

Veel inwoners zijn benieuwd wanneer zij aan de beurt zijn om gevaccineerd te worden. GGD Gooi en Vechtstreek en de huisartsen vaccineren volgens de landelijke vaccinatiestrategie. Op www.coronavaccinatie.nl staat informatie over de volgorde waarin er wordt gevaccineerd. Ook zijn antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. U kunt met vragen ook bellen naar het publieksinformatienummer 0800 - 1351 of de GGD-coronatelefoonlijn 035 - 692 64 00.
 

Gerard Knoop bedankt Sabine Kuperus (De Malbak) voor vaccinatielocatie.docx