Nieuwsberichten

 • Omgevingstour II: denk mee over verkeer en parkeren in het centrum van Blaricum

  24 mei 2024

  Wat zijn de beste manieren om een veilig en aangenaam dorpshart te realiseren? Minder parkeerplaatsen in het centrum? Meer ruimte voor fietsen, wandelen en groen? Minder doorgaand verkeer door het instellen van eenrichtingsverkeer of een knip? Minder verkeersgeluid door andere bestrating?

 • Wethouder Anne-Marie Kennis ontvangt Beste Bestuurder-certificaat

  22 mei 2024

  Op dinsdag 22 mei ontving Anne-Marie Kennis tijdens de collegevergadering het Beste Bestuurder-certificaat.

 • Toespraak burgemeester Barbara de Reijke 4 mei

  06 mei 2024

  Op zaterdag 4 mei hield burgemeester Barbara de Reijke een toespraak bij het Burgemeester Klaarenbeekpark. Hieronder vindt u de tekst van de toespraak.

 • Servicenormen dienstverlening

  30 april 2024

  U heeft een vraag voor de gemeente en pakt de telefoon om deze te stellen. Of u staat met een verzoek bij de balie van het gemeentehuis. Dan wilt u natuurlijk snel geholpen worden. We hebben hiervoor servicenormen opgesteld. Dat zijn beloften over onze dienstverlening.

 • Bewoners Bijvanck aan de ton

  29 april 2024

  De wijk Bijvanck in Blaricum krijgt op dit moment een totale opknapbeurt. De wijk wordt de komende jaren in een aantal fases opnieuw ingericht om daarmee te zorgen voor een fijne en klimaatbestendige wijk.

 • Twee Koninklijke onderscheidingen in Blaricum

  29 april 2024

  Op vrijdag 26 april ontvingen de heer Harm Kremer en de heer Robert Breitenstein uit Blaricum een Koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere verdiensten. Zij zijn benoemd tot ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’.

 • Vraag op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan

  25 april 2024

  De wachttijden voor het aanvragen van een nieuw paspoort en ID-kaart lopen op. In de periode vóór de zomervakantie verwachten we een piek. Vraag daarom ruim op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan.

 • Binnenkort ontvangt u Berichten over uw Buurt direct in uw inbox

  22 april 2024

  Van 13 t/m 17 mei wordt in Blaricum de e-mailservice Berichten over uw Buurt ingevoerd. Dit is een e-mailservice van de overheid. Zo blijft u op de hoogte van besluiten in de buurt van uw woonadres.