Nieuwsberichten

 • Gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren lanceren nieuwe gemeentelijke websites

  08 april 2024

  De gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren lanceerden op maandag 8 april hun vernieuwde gemeentelijke websites. De gemeenten vinden het belangrijk om inwoners en ondernemers steeds beter van dienst te zijn. Met de nieuwe websites zetten de gemeenten een belangrijke stap in digitale dienstverlening.

 • De vereniging dat zijn wij! Wervingscampagne van start

  03 april 2024

  Lokale sportverenigingen hebben uw hulp als vrijwilliger hard nodig. Of u nu wilt helpen achter de bar, bij trainingen, evenementen, administratie of een bestuursfunctie.

 • Vraag op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan

  03 april 2024

  De wachttijden voor het aanvragen van een nieuw paspoort en ID-kaart lopen op. In de periode vóór de zomervakantie verwachten we een piek. Vraag daarom ruim op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan.

 • Blaricum doet opnieuw mee met het NK Tegelwippen

  02 april 2024

  Blaricum is een van de ruim 175 Nederlandse gemeenten die van 21 maart t/m 31 oktober meedoen met het NK Tegelwippen. We dagen bewoners uit om zoveel mogelijk tegels te vervangen door gras, bloemperken en bomen. De gemeente doet dat zelf ook op plekken waar dat mogelijk is. Ook buurdorpen Eemnes en Laren doen mee en gaan met Blaricum de onderlinge strijd aan.