Afsluiting kruispunt Deltazijde, Floris V Dreef en Stichtseweg

Na maanden van hard werken gaat de laatste fase in van de werkzaamheden die nodig zijn voor de HOV-bus. Hiervoor wordt het kruispunt Deltazijde, Floris V Dreef en Stichtseweg afgesloten van vrijdag 21 juni 18.00 uur tot en met zaterdag 22 juni 20.00 uur. We begrijpen dat dit voor u vervelend kan zijn.

Waarom is deze afsluiting nodig?

Op het kruispunt Deltazijde, Floris V Dreef en Stichtseweg wordt de toplaag van het asfalt aangebracht met daarop de lijnen en markeringen. Hiervoor is het nodig om het kruispunt af te sluiten. Het fietspad blijft wel open.

Omleiding via Huizen

Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid via Huizen. Let op: voor vrachtverkeer en landbouwverkeer is er geen omleiding naar de Deltazijde en verder richting Almere. Goed om hier rekening mee te houden.

Tijdelijke verkeerslichten verdwijnen al eerder

De tijdelijke verkeerslichten verdwijnen (al) op vrijdag 31 mei.

HOV in ´t Gooi 

HOV in ’t Gooi staat voor een onmisbare schakel in het ov-netwerk richting Amsterdam, Schiphol en Almere: de aanleg van een hoogwaardig en toekomstbestendig netwerk. Hierbij is er naast betere bereikbaarheid bovendien volle aandacht voor verbetering van leefklimaat, natuurwaarden en verkeersveiligheid.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk de webpagina HOV in 't Gooi of neem dan contact op met projectleider Ivo Bouwens. Dat kan via e-mail of door te bellen naar 14 035.