BusinessPark27

Wilt u ondernemen op een perfect bereikbare locatie midden in de Randstad? Dan is BusinessPark27 langs de A27 in Blaricum dé plek.

In het businesspark zijn kavels te koop waar u uw bedrijfspand kunt realiseren. Van een exclusief kantoorgebouw tot een bedrijfsverzamelgebouw, atelier, dienstverlenend bedrijf of sportschool. Het is allemaal mogelijk op deze uitstekend bereikbare plek in ‘t Gooi.

Uw wensen zijn leidend

De bebouwingsvrijheid is groot. De grootte van de kavels is niet vooraf vastgesteld. Met uw wensen ‘op zak’ zoekt het projectbureau graag samen met u naar een passende kavel op een mooie zichtlocatie. Om de kwaliteit te borgen heeft het projectbureau een beeldkwaliteitsplan gemaakt, met daarin diverse regels. Hiermee krijgt BusinessPark27 de hoogwaardige uitstraling die voor ogen is.

Groen ondernemen

BusinessPark27 is minder stenig dan het gemiddelde bedrijventerrein. Een prachtig park ligt precies tussen woonwijk ‘De Blaricummermeent’ en het businesspark. Mooi om te zien en lekker om even doorheen te wandelen in de pauze. Het groene karakter vindt ook zijn weg tussen de gebouwen. Alle kavels hebben minimaal 1 boom. En achter de groene hagen staan de auto’s geparkeerd. Hierdoor worden de auto’s grotendeels aan het zicht onttrokken.

Contact

Het projectbureau nodigt u van harte uit om uw ondernemersdromen met hen te delen. U kunt hen bereiken via de contactgegevens op de website van De Blaricummermeent