Nomineer uw vrijwilligers

Op donderdagavond 24 oktober organiseert de gemeente Blaricum weer de vrijwilligersavond. Kent u een vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich inzetten voor de Blaricumse gemeenschap? Nomineer hun dan voor de vrijwilligersprijs of de aanmoedigingsprijs. Stuur uiterlijk 7 oktober uw nominatie met een duidelijke motivatie naar: m.taris@belcombinatie.nl.

Vrijwilligersprijs

Net als vorige jaren wordt de vrijwilligersprijs toegekend aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich op bijzondere wijze heeft ingezet binnen de Blaricumse gemeenschap. Kent u bijvoorbeeld een hulpouder op school, of kent u een groep vrijwilligers die weleens in het zonnetje gezet mogen worden? Nomineer dan uw vrijwilliger van het jaar!

De vrijwilliger(s) van het jaar ontvangen een cheque ter waarde van € 500 ook weer te besteden aan een goed doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Save the date: vrijwilligersavond op 24 oktober 2024

  • Locatie: Vitusgebouw, Kerklaan 10, Blaricum
  • Tijdstip: 20.00 uur (inloop 19.30 uur) tot circa 22.30 uur

Elk jaar zetten vrijwilligers zich in voor de Blaricumse gemeenschap. Daarom tonen wij elk jaar onze waardering en maken we een vrijwilliger van het jaar bekend. Ook willen wij meer aandacht geven aan de prijs voor jongeren onder de 25 jaar, de aanmoedigingsprijs. De vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs worden tijdens de vrijwilligersavond bekend gemaakt.

Het belooft een gezellige avond te worden met een hapje plus drankje en entertainment. Uw vrijwilligers, van jong tot oud, zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Van 21 t/m 31 oktober is de BEL Pride-week. Deze week staat in het teken van diversiteit en inclusie. Daarom komt Drag Queen Kimberly Clarck langs om een spetterend optreden te verzorgen.

Aanmoedigingsprijs voor jonge vrijwilligers

De aanmoedigingsprijs is voor vrijwilligers onder de 25 jaar. Kent u een jonge vrijwilliger die altijd bijspringt op de vereniging? Zet deze vrijwilliger in het zonnetje door diegene te nomineren voor de aanmoedigingsprijs. Is teamspirit essentieel? U kunt ook een groep jonge vrijwilligers (van eenzelfde vereniging/organisatie) nomineren.

De winnaar(s) van de aanmoedingsprijs ontvangt/ontvangen een cheque ter waarde van € 250. Deze cheque mag u besteden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt. Denk bijvoorbeeld aan materialen of een kleine renovatie voor uw vereniging.