Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Groenstrook kopen

Grenst uw eigen grond aan een stuk openbaar groen of andere grond van de gemeente? In sommige gevallen kunt u die grond kopen. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de grond van de gemeente toe te eigenen en daar bijvoorbeeld op te bouwen.

Aankoopverzoek indienen

U kunt uw verzoek tot aankoop schriftelijk indienen bij de gemeente. Stuur dan ook een situatieschets waarop de grond staat aangegeven en wat uw plannen zijn. Het in behandeling nemen van uw aanvraag duurt 8 weken.

Gemeente Blaricum
t.a.v. Vastgoed en Grondzaken
Postbus 71
3755 ZH Eemnes

Meer informatie

Wilt u weten wat de kosten zijn van een stuk openbaar groen of andere grond van de gemeente? Of heeft u een andere vraag over het kopen van een groenstrook? Neem dan telefonisch contact op met een medewerker van Vastgoed en Grondzaken.