Nieuws

 • Enquête: Wat vindt u van de Blaricumse kermisweek 2018?

  We kunnen dit jaar terugkijken op een kermisweek die merendeel zeer geslaagd was, maar meer dan andere jaren was het op sommige avonden onrustig. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat de Blaricumse kermisweek tot meer dorpse proporties wordt teruggebracht.

 • 9 november: Tentoonstelling ‘Heden en Verleden’

  Benieuwd naar de pareltjes uit de kunstcollectie van de gemeente Blaricum? In de Nationale Kunstweek start de tentoonstelling ‘Heden en verleden’ in het gemeentehuis van Blaricum. Een bijzondere expositie georganiseerd door de kunstcommissie.

 • Mooie opbrengst scholenkunstproject

  Leerlingen van de Openbare Basisschool Blaricum (OBB), KBS Bernardus en KBS De Pionier Bijvanck zijn vrijdag 12 oktober 2018 in het zonnetje gezet door de Blaricumse wethouders Gerard Knoop en Anne-Marie Kennis.

 • Herbenoeming lid van de Rekenkamer BEL

  Op 25 september 2018 heeft de raad de heer drs. E.J.M. Lemmens met terugwerkende kracht per 1 september 2018 herbenoemd tot lid van de Rekenkamer Blaricum voor een periode van 4 jaar.

 • Kledingbank Blaricum: vrijwilligers van 2018

  De vrijwilligers van kledingbank Blaricum zijn gisteravond (11 oktober) tijdens de vrijwilligersavond verkozen tot vrijwilligers van het jaar 2018.

Subnavigatie