Nieuws

 • Werkzaamheden Driftlaan Eemnesserweg

  Maandag 2 september start de gemeente met de werkzaamheden aan de rijbaan en parkeerplaatsen aan de Driftlaan en Eemnesserweg.
  In de brief van 15 januari 2019 is hier reeds eerder aandacht aan besteed. Tijdens deze werkzaamheden wordt het riool vervangen en de rijbaan her-bestraat. Ook wordt gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de aanwezige parkeerplaatsen te renoveren.

 • Wegwerkzaamheden N527: 19 - 23 augustus 25 juli 2019

  In de periode vanaf maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus is de N527 elke nacht (20:00 – 05:00 uur) dicht in beide richtingen voor regulier wegverkeer. Hiervoor worden omleidingen aangegeven. Hulpdiensten en bussen maken nog wel gebruik van de weg. De reden voor de nachtelijke afsluiting van de N527 nabij het kruispunt met de Museumlaan is het aanbrengen van een fietsoversteek met een verkeerslichteninstallatie. De wens is om dit gereed te hebben voor het nieuwe schooljaar. Eén van de omleidingsroutes voor het wegverkeer tijdens de afsluiting loopt door Blaricum (Naarderweg-Huizerweg).

 • Inloopspreekuur sociaal wijkteam Blaricum tijdelijk in het gemeentehuis

  In verband met de renovatie van de Blaercom is het inloopspreekuur van het sociaal wijkteam van Blaricum tijdelijk in het gemeentehuis van Blaricum. U bent hiervoor in de periode van 16 juli tot en met 29 oktober 2019 elke dinsdag welkom tussen 13.00 en 14.00 uur in ruimte 0.11.

 • Niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het weten

  De gemeente ontvangt soms signalen dat inwoners niet tevreden zijn over de dienstverlening. Bijvoorbeeld over de manier waarop inwoners door een medewerker van de gemeente zijn behandeld. Of u krijgt geen reactie van ons. Als u een klacht heeft dan kunt dit bij ons melden en kunnen wij ermee aan de slag.

 • Nijmeegse Vierdaagse lopers gehuldigd

  Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit Blaricum, Eemnes en Laren zijn maandag 12 augustus 2019 gehuldigd door wethouders Anne-Marie Kennis (Blaricum) en Ton Stam (Laren).