Reconstructie Stroomzijde en Floris V Dreef

Sinds oktober 2023 zijn er werkzaamheden aan de Stroomzijde en Floris V Dreef voor de HOV-buslijn in Blaricum. Hiervoor is het nodig om de Stroomzijde en Floris V Dreef af te sluiten voor alle verkeer. Het verkeer wordt daarom omgeleid via Huizen.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

We hoopten dat de werkzaamheden begin februari 2024 klaar waren. Door het slechte weer van de afgelopen weken zijn de werkzaamheden helaas vertraagd. De Floris V Dreef gaat naar verwachting maandag 4 maart weer in één richting open. Dan kan verkeer vanaf de Stichtseweg weer naar de Blaricummermeent. Verkeer uit de Blaricummermeent richting Stichtseweg / A27 wordt nog steeds omgeleid via Huizen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en planning rondom de HOV-buslijn in Blaricum? Kijk dan op hovintgooi.nl. Daar vindt u ook een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de voor de digitale nieuwsbrief.

Vragen en meldingen

Met vragen en meldingen over de HOV-busverbinding kunt u terecht bij het servicepunt van de provincie Noord-Holland, via servicepunt@noord-holland.nl of telefonisch via 0800-0200 600.