Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

De Blaricummermeent

De Blaricummermeent is een schitterend nieuwe wijk, gelegen tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp.

Nieuwbouwproject

Het ontwerp is geïnspireerd op het oude dorp. De gevarieerde bebouwing, speelsheid en het groene karakter ziet u terug in De Blaricummermeent. Uniek aan De Blaricummermeent is rivier De Meentstroom. Deze rivier - met oeverpark - stroomt dwars door de wijk en mondt uit in het Gooimeer.

In De Blaricummermeent komen in totaal zo’n 1100 woningen. Een groot deel van De Blaricummermeent is al bewoond en nu is het de beurt aan de deelgebieden die dichter bij het Gooimeer liggen. Hier treft u met name vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en zelfbouwkavels, met vaak tuinen aan het water.

Kijk voor meer informatie op de website van De Blaricummermeent