HOV in ’t Gooi

Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we graag zo houden. Daarom investeren we samen met de provincie Noord-Holland en de gemeenten Eemnes, Laren, Hilversum en Huizen in een betrouwbaar OV-netwerk voor alle inwoners en reizigers in ’t Gooi, onder andere door realisatie van een snelle hoogwaardige busverbinding tussen Hilversum en Huizen. In Blaricum komt er langs de Stichtseweg een halte met P+R voorzieningen en fietsenstallingen.

Route

De snelle bus gaat meerijden met het reguliere verkeer via de Meent. De route van de bus wordt dan vanaf de Huizermaatweg via de Bovenmaatweg, Aristoteleslaan, Stroomzijde en Stichtseweg richting A27. 

Meer informatie en nieuwsbrief 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van HOV in 't Gooi? De provincie Noord-Holland stuurt regelmatig een nieuwsbrief via e-mail. Via de website van provincie Noord-Holland kunt u zich hiervoor aanmelden en ook de laatste nieuwsbrief inzien.

Op onze website vindt u ook het laatste nieuws, tekeningen, andere documenten en een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden.

Trac?kaart

Partners

HOV in 't Gooi is een gezamenlijk regionaal project van de gemeenten Hilversum, Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren en de provincie Noord-Holland. ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn als deelgenoten nauw betrokken bij het project.

Logo's deelnemende organisaties