Parkeren in Oude Dorp

In het Oude Dorp Blaricum kunt u in de blauwe zone kort parkeren (maximaal 1,5 uur). Langparkeerders kunnen uitwijken naar het terrein bij Bellevue.

Kort parkeren in blauwe zone

In het Oude Dorp Blaricum geldt een parkeerschijfzone. Op de tekening Parkeerlocaties in Oude Dorp Blaricum is met blauw dit gebied weergegeven. Binnen deze zone mag u, met gebruikmaking van een parkeerschijf, maximaal 1,5 uur parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Kunt u de tekening niet goed zien? Neem dan contact op met Openbare Ruimte via telefoonnummer 14 035, of door een e-mail te sturen.

In de blauwe zone wordt door middel van een blauwe markering bij de parkeervakken exact aangegeven waar u mag parkeren, met het gebruik van een parkeerschijf. Dit geeft de opsporingsambtenaren (BOA’s) een duidelijk handvat om op te treden tegen overtredingen.

Een parkeerschijf kunt u aanschaffen bij diverse tankstations, winkels of bijvoorbeeld de ANWB.

Lang parkeren

Langparkeerders kunnen zonder parkeerschijf parkeren op het terrein bij Bellevue. Deze locatie staat in het groen weergegeven op de tekening Parkeerlocaties in Oude Dorp Blaricum.

Contact over Parkeerbeleid

Voor meer informatie over het parkeerbeleid in Blaricum kunt u contact opnemen met Openbare Ruimte, via telefoonnummer 14 035, of door een e-mail te sturen.

 

Parkeerlocaties in Oude Dorp Blaricum
Parkeerlocaties in Oude Dorp Blaricum